Плов
- Баранина 600 г
- Рис 400 г
- Вершкове масло пряжене 50 г
- Цибуля ріпчаста 200 г
- Лимонна кислота (сік лимонний) 20 г
- Зелень (цибуля, кріп, кінза, щавель) 600 г
- Шафран 1 г
- Кориця 1 г
- Сіль, перець
М'якоть баранини нарізати на шматки по 35-40 г. Заправити сіллю і перцем. Обсмажити на маслі в заздалегідь нагрітій сковороді.
Додати лимонну кислоту, нарізану ріпчасту цибулю, шафран і зелень. Варити у невеликій кількості бульйону до готовності. Окремо приготувати плов і частину рису залити шафрановим настоєм. При подачі на стіл рис викласти на тарілку, зверху покласти баранину і полити олією.
Салаты с редькой рецепты с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Простые рецепты блюд - кекс з яблуками рецепт.
Всегда круглосуточно. Мечта: салат белоцерковский рецепт. Потрясающе вкусный салат.
recepti.biz.ua Спартак картинки скачать
Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепты панакоты с фото.
Рецепты С Фото на любой вкус - рецепты пошагово с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter