Плов
- Рис 1 скл.
- М'ясo 1 кг
- Морква 2 шт.
- Часник 4 зуб.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Маргарин 150 г
- Олія рослинна 150 г
- Жир 100 г
- Курага 200 г
- Родзинки 200 г
- Чорнослив 200 г
- Спеції
- Сіль
- Перець чорний мелений
Попередньо добре вимити рис і замочити на 4-6 годин.
Через кожні 2 години зливати воду і заливати чисту (рис не перемішувати).
У каструлю на 5 літрів налити олію, покласти маргарин і жир.
Після того як нагріється покласти нарізане шматочками м'ясо і злегка обсмажити - хвилин 10.
Потім нарізану цибулю крупно, теж на хвилин 10.
Моркву нарізати смужками приблизно 1х1х4 см і теж обсмажити хвилин 10.
Злити з рису воду і обережно висипати його в каструлю.
Залити водою, приблизно на 2 пальці, щоб була вище рису і поставити на сильний вогонь.
Як тільки закипить посолити, поперчити, укинути спеції, родзинки, чорнослив, курагу, після того як все це прокипить і перемішається, зменшити вогонь і залишити на 30 хвилин.
Потім покласти зубчики часнику (цілі) і тушкувати ще хвилин 10.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты украшения для тортов.
Пицца начинка с колбасой и сыромПиццы, салаты, напитки
recepti.biz.uaСоусы и приправы на основе сои, информация о составе. Производство соусов
Рецепт пасха кулич. Рецепт пасхи из сметаны.
Производство и продажа лодок РИБ: салат з рибою. Потрясающе вкусный салат.
http://recepti.biz.ua салат мимоза шпроты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter