Плов

КАШІ ТА ГАРНІРИ
876 Плов
Фото - Плов
інгредієнти:
  • Рис 1 скл.
  • М'ясo 1 кг
  • Морква 2 шт.
  • Часник 4 зуб.
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Маргарин 150 г
  • Олія рослинна 150 г
  • Жир 100 г
  • Курага 200 г
  • Родзинки 200 г
  • Чорнослив 200 г
  • Спеції
  • Сіль
  • Перець чорний мелений

Попередньо добре вимити рис і замочити на 4-6 годин.

Через кожні 2 години зливати воду і заливати чисту (рис не перемішувати).

У каструлю на 5 літрів налити олію, покласти маргарин і жир.

Після того як нагріється покласти нарізане шматочками м'ясо і злегка обсмажити - хвилин 10.

Потім нарізану цибулю крупно, теж на хвилин 10.

Моркву нарізати смужками приблизно 1х1х4 см і теж обсмажити хвилин 10.

Злити з рису воду і обережно висипати його в каструлю.

Залити водою, приблизно на 2 пальці, щоб була вище рису і поставити на сильний вогонь.

Як тільки закипить посолити, поперчити, укинути спеції, родзинки, чорнослив, курагу, після того як все це прокипить і перемішається, зменшити вогонь і залишити на 30 хвилин.

Потім покласти зубчики часнику (цілі) і тушкувати ще хвилин 10.

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты украшения для тортов.

Пицца начинка с колбасой и сыромПиццы, салаты, напитки

recepti.biz.uaСоусы и приправы на основе сои, информация о составе. Производство соусов

Рецепт пасха кулич. Рецепт пасхи из сметаны.

Производство и продажа лодок РИБ: салат з рибою. Потрясающе вкусный салат.

http://recepti.biz.ua салат мимоза шпроты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter