Плов
- Яловичина 600 г
- Рис довгий 3 скл.
- Цибуля 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Паста томатна 1 упак.
- Вода 1.5 л
М'ясо яловичини (м'якоть) нарізати на маленькі шматочки і обсмажити на сковороді, посолити, поперчити, додати води, щоб не пригорало.
Коли м'ясо готове, нарізати дрібно цибулину, натерти на дрібну тертку морквину, обсмажити у чавунці, потім додати туди м'ясо.
Додати 1,5 літра води, довести до кипіння, викласти томатну пасту, посолити, поперчити, додати приправу "для плову".
Промити добре 3 склянки рису. У киплячий бульйон викласти рис, перемішати і на середньому вогні тушкувати хвилин 5 (із відкритою кришкою).
Потім зробити маленький вогонь і закрити кришкою, більше не перемішувати. Хвилин через 20 під кришку покласти зубчик часнику.
Хвилин 5 і все готове.
Как приготовить вкусный шашлык: рецепты греческой кухни с фото. Вкуснейшие рецепты тут.
ТутА ты пробовал настоящий буржуйский салат с Курицей, ананасами и Курицей
Рецепт из языка салат. Рецепт салат с языком.
Танцы-повторялки для детей - праздничные закуски на новый год. Скороварки для приготовления каши.
Рецепты праздничные блюда кавказа. Рецепты мясо праздничные блюда.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter