Плов
- М´ясо (свинина) 500 г
- Рис 500 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Олія рослинна
- Перець
- Барбарис
- Куркума
- Коріандр
- Часник 5 зуб.
- Чабер
- Шавлія
- Чилі
Подрібнити на порційні шматочки м'ясо.
Укласти його в качатницю і відправити в нагріту до 180-200 градусів духовку, щоб випарувати всю рідину з м'яса, подрібнити цибулю і натерти моркву, часник очистити тільки від від верхнього лушпиння.
Потім додати цибулю, і знову в духовку хвилин на 15.
Тепер додати моркву, приправу - і знову в духовку хвилин на 15.
Рис залити водою на 1 фалангу пальця вище рису.
Через 30 хвилин проткнути рис + часник ("вставити" всередину рису) і ще хвилин на кілька (залежить від готовності рису та кількості води, що залишилася) - вимкнути духовку і зачекати, коли "дійде" рис .
Приготувати салат з помідорів, зеленого болгарського перцю, свіжого огірка і зеленої цибулі, кінзи та нерафінованої олії.
Мясной салат горошек. Салат мясной рецепт.
Рецепты приготовления блюд - кулинарные рецепты первые блюда.
Капуста выращивание: приготовление брокколи и цветной капусты. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Заправки для фруктовых салатов. Листовые салаты и заправки к ним.
Мультиварка Philips - рецепт домашний майонез. Поможем выйти замуж в Германию.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter