Плов
- Яловичина 400 г
- Рис (Басматі) 1 скл.
- Морква 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Олія рослинна 0.35 скл.
- Спеції (для плову)
- Сіль
Розігріти товстостінну посудину або казан.
Викласти м'ясо, миттєво обсмажити до рум'яної скориночки, додати окріп, закрити кришкою і тушкувати до готовності.
Залити рис водою на час, доки м'ясо готується.
Натерти моркву на крупній тертці.
Часник подрібнити.
Перевірити готовність м'яса. Додати спеції для плову, посолити.
Поверх м'яса покласти шар моркви. Не перемішувати.
Далі викласти рівним шаром рис разом із водою, в якій він замочувався.
Додати олію і долити гарячої води, щоб рідини було на палець над рисом. Закрити кришкою і на повільному вогні довести рис до готовності. В останні 2 хвилини додати часник.
Тепер перемішати.
Суп чанахи рецептСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепт салата з язикомСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Кулинария французская кухня рецепты скачать http://recepti.biz.ua
Рецепт прготовления торта наполеон recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter