Плов
- Баранина 2 кг
- Морква 1 кг
- Цибуля 1 кг
- Рис довгозернистий 1 кг
- Часник 25 зуб.
- Приправа (для плову) 3 ст.л.
- Зира 2 ст.л.
- Сіль
- Олія рослинна 0.25 л
- Перець чорний
Налити у казан олію, розжарити на вогні, готовність перевірити баранячою ніжкою - покласти її в олію і чекати, коли олія навколо ніжки почне шипіти і пузиритися. Покласти крупно порубані шматки баранини, обсмажити до рум'яної скоринки, додати нарізану півкільцями ріпчасту цибулю і теж обсмажити.
Потім додати моркву (нарізану соломкою або натерту на крупній тертці), зверху посипати спеціями - зірою, приправою для плову, посолити, поперчити, не перемішувати. Зачекати, коли морква підрум'яниться.
Потім на моркву зверху викласти рис (промитий), розрівняти, залити окропом (краще це робити по лопаточці, щоб не порушити шар рису). Вода повинна бути вище рису на висоту фаланги пальця. Як тільки вода закипить, по колу казана встромити цілими 5 головок часнику, знявши перший шар, що криє, і закрити кришкою казан. Залишити плов на тліючих вугіллях на 40-50 хвилин.
Первые блюда рецепты простыеПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Готовим со вкусом: салати рецепти з грибами. Настоящий суп харчо с фото.
Рецепты Холодных закусок салатов тут
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт салата с буряком. Готовим со вкусом.
Закупка рецепты: новогодние рецепты закусок. Торт В Мультиварке Рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter