Плов

КАШІ ТА ГАРНІРИ
824 Плов
Фото - Плов
інгредієнти:
  • Рис 400 г
  • М´ясо (свинина, курка) 400 г
  • Цибуля ріпчаста (велика) 2 шт.
  • Морква (велика) 2 шт.
  • Бульйон (курячий, вода) 1 л
  • Карі
  • Перець чорний
  • Приправа для плову
  • Барбарис 2 ч.л.
  • Сіль
  • Олія рослинна

М'ясо нарізати шматочками й обсмажити до золотистого кольору. Додати цибулю нарізану кубиками. Після того, як цибуля обсмажиться, додати моркву. Моркву можна натерти на тертці, можна нарізати дрібними кубиками. Коли все обсмажиться, додати бульйон (кип'ячену воду). Посолити, поперчити, додати карі, приправу для плову, барбарис. Все тушкувати ~ 30 хв.

 

 

 

Рис дуже добре промити і дати настоятися у воді.

Коли м'ясо прокипить 30 хв, акуратно додати рис. Якщо потрібно, то додати воду або бульйон (вода повинна покривати рис на 2 пальці). Не перемішувати. Зробити мінімальний вогонь і готувати приблизно хвилин 30. Коли плов готовий, дерев'яною ложкою зробити отвори, щоб вийшов пар. Дати дійти пару хвилин і вимкнути. Перед подачею плов перемішати. 

 

 

Рецепт Бисквита В Мультиварке: салати з крабами. Крабовый Салат. Рецепты.

Салаты рецепты цезарь с КурицейСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Как приготовить летний салат: праздничные новогодние салаты. Готовим со вкусом.

Рецепты приготовления шубыРецепты и советы

ЗдесьИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Кулинарный сайт любящей жены натальиКулинарно-домашний сайт

Рецепты салатов с креветками с фотографиямиРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

ЗдесьИзготовление тортов на заказ

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter