Плов

КАШІ ТА ГАРНІРИ
992 Плов
Фото - Плов
інгредієнти:
  • Рис 500 г
  • М´ясо 350 г
  • Морква 2 шт.
  • Цибуля 3 шт.
  • Олія рослинна
  • Сіль
  • Кмин 1 ст.л.
  • Куркума 0.5 ч.л.
  • Барбарис 1 ст.л.
  • Перець
  • Часник 6 зуб.

Плов інгредієнти Цибулю порізати соломкою. Натерти моркву (в ідеалі порізати брусками), порізати шматочками м'ясо. Обсмажити цибулю у великій кількості олії, додати м'ясо, обсмажити, додати моркву, не накриваючи тушкувати 5-7 хвилин. Додати кмин, барбарис, куркуму, посолити, поперчити, перемішати.

Плов Налити воду так, щоб вона покривала м'ясо. Накрити кришкою, тушкувати 35-40 хвилин на середньому вогні. Рис промити 5-6 разів у холодній воді. Потім всипати рис (з м'ясом не перемішувати), розрівняти. Акуратно влити гарячу або теплу воду так, щоб вона покривала рис на 2 см. Трохи посолити. Накрити кришкою, варити до тих пір, доки рис не вбере воду.

фото Плов Потім в серединку покласти часник, втиснути його в рис. Дерев'яною паличкою зробити отвори (рис і м'ясо не перемішувати) для виходу пари. Готувати під кришкою до готовності (близько 20-25 хвилин). Потім все перемішати і подавати до столу.

 

 

 

Салат с жареными грибами и ветчинойИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Праздничные новогодние салаты 2017 годПраздничное агентство. Праздничная компания

Рецепты мясных закусок с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Готовим со вкусом - классический торт наполеон рецепт с фото. Поможем выйти замуж в Германию.