Плов
- Рис 500 г
- М´ясо 350 г
- Морква 2 шт.
- Цибуля 3 шт.
- Олія рослинна
- Сіль
- Кмин 1 ст.л.
- Куркума 0.5 ч.л.
- Барбарис 1 ст.л.
- Перець
- Часник 6 зуб.
Цибулю порізати соломкою. Натерти моркву (в ідеалі порізати брусками), порізати шматочками м'ясо. Обсмажити цибулю у великій кількості олії, додати м'ясо, обсмажити, додати моркву, не накриваючи тушкувати 5-7 хвилин. Додати кмин, барбарис, куркуму, посолити, поперчити, перемішати.
Налити воду так, щоб вона покривала м'ясо. Накрити кришкою, тушкувати 35-40 хвилин на середньому вогні. Рис промити 5-6 разів у холодній воді. Потім всипати рис (з м'ясом не перемішувати), розрівняти. Акуратно влити гарячу або теплу воду так, щоб вона покривала рис на 2 см. Трохи посолити. Накрити кришкою, варити до тих пір, доки рис не вбере воду.
Потім в серединку покласти часник, втиснути його в рис. Дерев'яною паличкою зробити отвори (рис і м'ясо не перемішувати) для виходу пари. Готувати під кришкою до готовності (близько 20-25 хвилин). Потім все перемішати і подавати до столу.
Салат с жареными грибами и ветчинойИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Праздничные новогодние салаты 2017 годПраздничное агентство. Праздничная компания
Рецепты мясных закусок с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Готовим со вкусом - классический торт наполеон рецепт с фото. Поможем выйти замуж в Германию.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter