Пісні котлети
- Капуста білокачанна - 1 кг
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Часник - 2 зуб.
- Крупа манна - 0,5 скл.
- Борошно - 0,5 скл.
- Зелень (у мене кріп) - 1 / 2 пучків.
- Масло рослинне (для смаження)
- Сухарі панірувальні
- Сіль (за смаком)
- Спеції (за смаком)
Капусту розрізати на 4 частини і проварити в підсоленій воді хвилин 8-10. .
Відкиньте капусту на друшляк, пропустіть через м´ясорубку й відіжміть, щоб видалити воду.
На дрібній тертці натріть цибулю і часник пропустіть через прес.
Кріп дрібно наріжте.
До капусти додайте цибулю, часник і зелень. Посоліть, приправте спеціями за смаком.
Додайте борошно, манну крупу.
Ретельно перемішайте.
Сформуйте з цієї маси котлетки, обваляйте в панірувальних сухарях.
І обсмажте на рослинному маслі до хрусткої золотистої скоринки.
Смачного!.
Торт вышиванка рецептИзготовление тортов на заказ. Торты и пирожные на заказ
Салат новогодний с Курицей и стручковой фасолью. Салат из Курицы и другие кулинарные рецепты.
Поможем выйти замуж в Германию: карп рецепты приготовления с фото.
Рецепты Приготовления: ореховая паста рецепт. Рецепты тортов на любой вкус.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter