Перловка під ковдрою
959
інгредієнти:
- Перловка
- Курка 1 шт.
- Морква 3 шт.
- Цибуля 4 шт.
- Часник 2 зуб.
- Соус (кетчуп, майонез )
Обсмажити на сковороді цибулю, моркву, додати часник і в останню чергу соус. Тушкувати кілька хвилин. Вимкнути.
На лист (або у будь-яку форму для випікання) викласти відварену перловку.
На перловку викласти відварену курку.
На курку викласти моркву із цибулею і з соусом. Відправити у нагріту духовку до 160-170 градусів хвилин на 15-20.
Легкие блюдаМеждународная ассоциация легкой атлетики. Новости легкой атлетики
Посуда Эксперт: кулинарные рецепты с фотографиями.
Песочный пирог с яблоками с заливкой стбпесочный пирог с яблоками
recepti.biz.uaКак приготовить домашний майонез. Смотрите мастер-класс на
ТутКопилка кулинарных рецептов. Кулинарно-домашний сайт
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі