Перловка із овочами
939
інгредієнти:
- Крупа перлова 120 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 2 шт.
- Картопля 2 шт.
- Броколі (заморожена) 100 г
- Квасоля (стручкова заморожена) 50 г
- Часник 6 зуб.
- Карі (порошок) 1 ч.л.
- Сіль
- Вода 500 мл
Крупу замочити звечора, щоб набухла.
Обсмажити в олії дрібно нарізану цибулю 1-2 хвилини.
Потім додати дрібно нарізаний часник і порошок карі, перемішати.
Через хвилину додати перлову крупу (без рідини для замочування), кружечками моркву і кубиками картоплю. Налити воду, закрити кришкою і варити при повільному кипінні 20 хвилин.
Через 20 хвилин додати броколі і стручкову квасолю, посолити.
Варити ще хвилин 8-10.
Рецепты Приготовления: салат белоцерковский рецепт. Рецепты блюд.
www.recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Рецепты американской кухни с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Рецепт медовик. Рецепт выпечки медовика.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі