Перловий гарнір із маслинами
- Крупа перлова 1 скл.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Кунжут (чорний) 1 ст.л.
- Маслини 20 шт.
Перлову крупу промити і обсмажити на сухій сковороді до появи характерного приємного запаху.
Ложку кунжуту також обсмажити на сухій сковороді.
Нашаткувати моркву і цибулю ріпчасту, обсмажити в олії.
У каструлю всипати перлову крупу і кунжут, додати обсмажені моркву з цибулею.
Влити 3 склянки окропу, довести до кипіння і варити на повільному вогні до готовності. Посолити.
У процесі варіння додавати потроху окріп.
Маслини нарізати кружечками і додати в перловку хвилин за 10 до закінчення варіння.
Варити крупу хвилин 45-50.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: смачна кутя рецепт. Кулинарные рецепты на любой вкус.
Рецепты салатов на любой вкус: американские салаты рецепты.
recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепты с малиной: рецепт праздничных блюд. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
http://recepti.biz.uaТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter