Перлова каша з грибами та курочкою

КАШІ ТА ГАРНІРИ
900 Перлова каша з грибами та курочкою
Фото - Перлова каша з грибами та курочкою
інгредієнти:
  • Крупа перлова 1 скл.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Печериці 200 г
  • Курка 200 г
  • Прянощі
  • Сіль
  • Масло вершкове 50 г
  • Олія рослинна 2 ст.л.

Перлова каша з грибами та курочкою інгредієнтиПромити крупу холодною водою, щоб видалити все сміття. Замочити звечора в холодній воді. Зранку ще раз промити. Налити в каструлю кип'яток (на склянку перловки - трохи більше склянки води), додати сіль і масло. Присутність масла при варінні не дає часткам крупи злипатися. Засипати крупу, довести до кипіння і варити до загустіння на маленькому вогні під кришкою. Повинна випаруватися вся вода. Потім залишити до упрівання, загорнути в ковдру і дати остигати не менше 2 годин.

Перлова каша з грибами та курочкою

У каструлю налити олію, додати дрібно нарізану цибулю, спасерувати, не допускаючи підгоряння.

фото Перлова каша з грибами та курочкою Нарізати соломкою курочку, відправити до цибулі і продовжити обсмажування.

Перлова каша з грибами та курочкою Крупа перлова Нарізати гриби і відправити до курочки. Коли зайва волога випарується, додати кашу, ретельно, рівномірно перемішати. Внести прянощі і спеції, протушкувати на невеликому вогні хвилин 15. У кінці скорегувати смак.

Перлова каша з грибами та курочкою Лукрепчатий

Купить мицелий: салат с жареными грибами.

Рецепты тортов без выпечки из печеньяУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

Рецепт салата ветчина авокадо. Рецепты-салат из авокадо.

Coca-Cola Journey: Еда: рецепты вкусных салатов. Как приготовить шоколад.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter