Перлова каша з грибами та курочкою
- Крупа перлова 1 скл.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Печериці 200 г
- Курка 200 г
- Прянощі
- Сіль
- Масло вершкове 50 г
- Олія рослинна 2 ст.л.
Промити крупу холодною водою, щоб видалити все сміття. Замочити звечора в холодній воді. Зранку ще раз промити. Налити в каструлю кип'яток (на склянку перловки - трохи більше склянки води), додати сіль і масло. Присутність масла при варінні не дає часткам крупи злипатися. Засипати крупу, довести до кипіння і варити до загустіння на маленькому вогні під кришкою. Повинна випаруватися вся вода. Потім залишити до упрівання, загорнути в ковдру і дати остигати не менше 2 годин.
У каструлю налити олію, додати дрібно нарізану цибулю, спасерувати, не допускаючи підгоряння.
Нарізати соломкою курочку, відправити до цибулі і продовжити обсмажування.
Нарізати гриби і відправити до курочки. Коли зайва волога випарується, додати кашу, ретельно, рівномірно перемішати. Внести прянощі і спеції, протушкувати на невеликому вогні хвилин 15. У кінці скорегувати смак.
Купить мицелий: салат с жареными грибами.
Рецепты тортов без выпечки из печеньяУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Рецепт салата ветчина авокадо. Рецепты-салат из авокадо.
Coca-Cola Journey: Еда: рецепты вкусных салатов. Как приготовить шоколад.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter