Паста із соусом
750
інгредієнти:
- Паста (спагеті) 400 г
- Телятина 500 г
- Цибуля 3 шт.
- Морква 2 шт.
- Перець болгарський 3 шт.
- Капуста 300 г
- Редька 2 шт.
- Буряк 2 шт.
- Часник 3 зуб.
- Картопля 5 шт.
Усе нарізати кубиками.
Обсмажити в казані або глибокій сковороді з товстими стінками, додаючи, у такому порядку.
М'ясо - 10 хв. Посолити й поперчити.
Цибуля + морква - 5 хв.
Капуста + картопля + буряк, смажити ще 5 хв.
Редька + перець + часник, готувати до готовності м'яса і овочів.
При бажанні можна додати будь-які овочі. Зелень.
Відварити спагеті.
Спагеті викласти кільцем, у центр викласти соус.
Додати зелень.
Рецепты торт киевскийРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Кулинарные рецепты от Tramontina - салат из брокколи рецепты. Готовим со вкусом.
Как приготовить летний салат: салати рецепти з грибами.
Салоны кухонной мебели - рецепты индийской кухни. Итальянская коллекция.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі