Паелья по-студентськи
- Рис 200 г
- Консерва рибна 1 бан.
- Горошок (консервований) 1 бан.
- Олія соняшникова 30 г
- Вода 2 скл.
- Спеції (для риби, шафран)
Обсмажити рис до прозорості у розігрітій олії.
Потім залити двома склянками холодної води, додати спеції ("Весняна зелень", приправа для риби і трохи шафрану).
На сильному вогні довести до кипіння, потім накрити кришкою і зменшити вогонь до мінімуму. Готувати 20 хвилин. Кришку не відкривати.
Нарізати рибу на маленькі шматочки (можна використовувати і консервованих кальмарів).
Через 20 хвилин зняти кришку і перемішати. Вода повинна повністю випаруватися, рис практично готовий. Додати рибку та горошок.
Усе перемішати, накрити кришкою і тушкувати ще 5 хвилин.
Лазанья со шпинатом и сыром от джейми оливералазанья со шпинатом
Как приготовить летний салат: салаты с яблоками рецепты.
recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
recepti.biz.uaГотовьте блюда с сохранением витаминов вместе с мультиварками Philips
Мультиварка Philips: рецепты приготовления блюд в микроволновке.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter