Овочі, тушковані у власному соку
- Баклажан 4 шт.
- Морква (велика) 1 шт.
- Цибуля ріпчаста (велика) 1 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Помідор (великий) 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Цукор 0.5 ч.л.
- Оцет (рисовий) 1 ч.л.
- Олія рослинна 1 ст.л.
- Зелень
Баклажани нарізати не дуже тонкими кружальцями. Моркву тонкими кружальцями. Викласти частину баклажанів, на них частину моркви. Кожен шар трохи посолити і поперчити - за смаком. Додати трохи цукру.
Далі цибулю - кільцями.
Болгарський перець - соломкою. Часник - кружальцями.
Повторити шари. Баклажани, морква, цибуля, перець, часник. Останній шар - нарізаний кружечками помідор. Для того, щоб рівномірно просочити своїм соком всі овочі.
Додати ложку рослинної олії.
Додати трохи рисового оцту. Якщо помідори дуже кислі, краще обійтися без оцту.
Тепер накрити все кришкою і готувати за наступною схемою. 3 хвилини на сильному вогні (або поки не засичить, звук досить характерний буде, не пропустіть момент, овочі можуть підгоріти, так як соку поки ще немає), далі 5 хвилин на середньому і хвилин 30 на мінімальному. Кришку не відкривати і не перемішуваати.
При подачі посипати дрібно нарізаною зеленню.
Салат мясной с грибамиПроизводство мясной продукции
Яблочно-ореховый штрудель. Штрудель-яблочный пирог.
Рецепты салат мимоза www.recepti.biz.ua
recepti.biz.ua рецепт приготовление заварного крема
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter