Овочеве різото з шафраном
- Рис 300 г
- Цибуля ріпчаста (шалот) 1 шт.
- Вино біле сухе 100 мл
- Бульйон (грибний) 1 л
- Вершки (20%) 100 мл
- Сир (тертий, пармезан) 3 ст.л.
- Перець (чорний, червоний мелений)
- Шафран (куркума)
- Гриби (лісові, сушені, свіжі) 150 г
- Печериці (свіжі) 150 г
Гриби очистити, промити. Якщо використовувати сушені - попередньо замочити.
Цибулю очистити і дрібно нарізати.
Гриби нарізати великими шматочками і все разом обсмажити в каструлі з додаванням олії.
Додати рис і обсмажити 3-5 хвилин, постійно помішуючи.
Додати вино і 1/4 частину бульйону, зменшити вогонь і тушкувати, доки рідина не випарується.
Додати знову частину рідини і тушкувати, помішуючи. Таким чином, тушкувати близько 20 хвилин, додаючи рідину в 3-4 заходи.
Перед закінченням варіння додати бульйон, що залишився, сир, вершки і прянощі, довести до кипіння, помішуючи; зняти з вогню і подавати.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: салаты новинки рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
песня со словами карамель конфеты шоколад
Поилки для домашней птицы - салати з курячим мясом. Вкуснейшие рецепты тут.
Рецепт приготовления салата из авокадоКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Заказать торт на свадьбу: недорогой крем для торта.
Кульки льввкульки
Рецепт кофейного кексаУзнай рецепт простых в приготовлении и невероятно вкусных кексов
Рецепт суп чанахи здесь
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter