Овочеве рагу "Печера скарбів"
- Картопля 4 шт.
- Морква 1 шт.
- Гарбуз 300 г
- Кабачок (молодий) 1 шт.
- Цибуля 2 шт.
- Капуста броколі 300 г
- Зелень кропу 1 пуч.
- Часник 4 зуб.
- Сир тофу (з часником і зеленню) 150 г
- Перець болгарський (жовтий) 1 шт.
- Сіль
- Спеції
- Олія рослинна
Відварюємо капусту броколі протягом 5 хвилин.
Тим часом крупно ріжемо овочі. Фігурним ножем ріжемо картоплю, моркву, гарбуз і кабачок.
Цибулю ріжемо півкільцями.
На розпеченій пательні обсмажуємо цибулю і моркву.
Додаємо цибулю. Спеції та сіль. Смажимо на середньому вогні 10 хвилин.
Доки овочі обсмажуються, ріжемо болгарський перець.
Тофу ріжемо великими смужками.
Рубаємо зелень і часник, броколі розбираємо на більш дрібні суцвіття.
У овочі додаємо гарбуз і тушкуємо під кришкою на середньому вогні 5 хвилин.
Додаємо кабачок, перець і тофу, обсмажуємо кілька хвилин.
Коли кабачок буде готовий додаємо зелень, часник і броколі. Перемішуємо. Знімаємо з вогню й даємо пару хвилин подихати під кришкою.
Простые рецепты блюд: рецепт борща украинского. Суп В Мультиварке Рецепты.
Рецепты салатов из морковиКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Кулинарные рецепты от Tramontina - салат из ананаса рецепт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter