Овочеве рагу
- Квасоля стручкова 700 г
- Морква 1 шт.
- Картопля 12 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Рис 2 ст.л.
- Перець солодкий 1 шт.
- Помідори 3 шт.
- Томатна паста 1 ст.л.
- Сіль
- Перець
- Приправа
Картоплю ріжемо і ставимо варитися.
Рис теж варимо.
Квасолю миємо і ріжемо на половинки.
Ставимо варитися до готовності. Тільки не переварити.
Перець нарізаємо соломкою не дуже довгою.
Моркву тремо на тертці.
Помідори очищаємо від шкірки і тремо.
На вершковому маслі обсмажуємо дрібно нарізану цибулю.
Додаємо варену картоплю і моркву. Смажимо, трохи солимо і перчимо, додаємо приправу для картоплі.
Потім додаємо квасолю (частину води, в якій варилася квасоля, влити в склянку) і рис.
Додаємо помідори і трохи томатної пасти.
Смажимо і додаємо воду, що залишилася від квасолі. Накриваємо кришкою і тушкуємо хвилин 15-20. Пробуємо і додаємо сіль і перець за смаком.
Банкетный зал Подмосковные вечера - лучшие блюда для фуршета. Блюда для фуршета.
Рецепт торта киевскийРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Вкусная выпечка рецепты с фото: рецепты панакоты с фото. Кулинарные рецепты.
искусство приготовления канапе
Рецепты пошагово с фотоПростой пошаговый рецепт с фото как делать вкусные пирожные дома на блоге
Маковый тортТорты и пирожные на заказ. Изготовление тортов на заказ
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter