Овочеве пюре "Осіннє"
- Ріпа 3 шт.
- Картопля 7 шт.
- Морква 3 шт.
- Кабачoк 1 шт.
- Молоко
- Масло вершкове
- Сіль
- Перець чорний
Очищаємо ріпу і кладемо її в невелику кількість води і починаємо варити. Далі чистимо картоплю і теж відправляємо її в каструлю. Потім настає черга моркви. В останню чергу в каструлю потрапляє кабачок. Води повинно бути небагато, овочі повинні не стільки варитися, скільки тушкуватися.
Тушкуємо овочі до м'якості (приблизно півгодини з моменту початку приготування). Потім знімаємо каструлю з вогню, зливаємо воду з овочів і подрібнюємо їх за допомогою блендера. У цей час наливаємо в окрему каструлю молоко і нагріваємо його (не кип'ятимо). Коли овочі подрібнені, вливаємо в них тепле молоко і перемішуємо. Додаємо вершкове масло і теж перемішуємо. Солимо і перчимо пюре в самому кінці.
Кулинарные рецепты от Tramontina: мясные салаты рецепты.
Поилки для домашней птицы - салат з ананасами та куркою.
Домашний Йогурт VIVO - как дома сделать йогурт без йогуртницы.
Избавьтесь от варикоза навсегда: рецепты пошаговые с фото. Диета: рецепты для похудения.
Крем торт наполеон рецепт http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter