Орзото із гарбуза та білих грибів
- Крупа перлова 300 г
- Гарбуз 300 г
- Цибуля порей 1 шт.
- Вино біле 0.5 скл.
- Гриби 300 г
- Часник 1 зуб.
- Сіль
- Лавровий лист
- Спеції
- Сир пармезан (тертий) 6 ст.л.
- Сметана 3 ст.л.
Помити та нарізати на "каблучки" порей.
Нарізати гарбуз на дрібні шматочки.
У високій посудині підрум'янити злегка порей (не дуже сильно) на олії, додати 2 столові ложки білого вина, закрити кришкою і тушкувати на повільному вогні хвилин 5-7. Додати гарбуз і тушкувати близько 10 хвилин.
Перлову крупу замочити у холодній воді на 2-3 години.
Промити крупу у холодній воді.
Додати на гарбуз перловку, лавровий лист, дрібно порізаний часник, посолити, поперчити, долити залишене вино і тушкувати на повільному вогні до готовності крупи (20 хвилин).
Приготувати гриби.
Після того, як крупа буде достатньо готова, додати сметану, дрібно порізану зелень і тушковані гриби. Тушкувати ще хвилин 5-7.
Сервірувати і зверху посипати тертим сиром Пармезан.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт приготовления салата мимоза.
Рецепты диетические десерты и выпечка здесь
Рецепты салатов на любой вкус: салат ласточкино гнездо фото. Ласточкино Гнездо.
Кулинарные рецепты в постРецепты на любой вкус и день. Рецепты постных блюд
recepti.biz.uaУчимся готовить простые полезные и вкусные салаты! Порадуй своих любимых
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter