"Обід у приморському кафе"
- Рис (пропарений довгозернистий) 150 г
- Окунь (морський) 150 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сік лимона 0.25 шт.
- Оцет 1 ст.л.
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Куркума
- Кріп (свіжий)
- Петрушка (свіжа)
- Базилік (приправа)
- Горіх мускатний мелений
- Перець білий (мелений)
- Сіль
Філе риби порізати смужками і замаринувати на 15 хв у лимонному соці. Сюди ж додати мускатний горіх, подрібнений кріп і білий мелений перець. Потім обсмажити на олії, але не до скориночки.
Нарізану півкільцями цибулю бланшувати 3 хв. Воду злити і обсмажити на олії з оцтом та базиліком до прозорого кольору. Не пересмажувати.
Рис відварити у солоній воді із куркумою. Додати подрібнену петрушку.
Акуратно змішати всі інгредієнти.
Рецепты первых блюд немецкой кухни. Первые блюда супы рецепты.
Представление Курица - рецепт салата курица в перьях. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты салатов на любой вкус - салат ласточкино гнездо фото. Вкуснейшие рецепты тут.
Мясные салаты с ананасомПроизводство мясной продукции. Мясные консервы. ВНИИ мясной промышленности
Холодные закуски - холодные закуски из лаваша. Холодные закуски для банкета.
Рецепты салатов на любой вкус: рецепты салатов на новый год с фотографиями.
Кулинарные сайты рейтинг. Кулинарные сайты для детей.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter