Напівкаша, напівсуп
798
інгредієнти:
- Вода 1 л
- Пшоно 1 скл.
- Масло вершкове 50 г
- Картопля 1 шт.
- Спеції
- Суміш овочева (спаржа, морква, цибуля, горошок, кукурудза, картопля, перець)
- Цибуля ріпчаста
- Часник 1 зуб.
У киплячу підсолену воду виспати промите пшоно і варити до напівготовності.
Додати нарізану картоплю, хвилин через 10 - заморожені овочі і вершкове масло.
Посолити, поперчити і довести до готовності на маленькому вогні. Якщо води мало - долити окропом. Повинно бути як тісто на оладки або трохи рідше.
Перед тим як зняти з вогню, додати зубчик часнику.
Подаючи на стіл, посипати зеленню та зеленою цибулею.
Салат с грибами жаренымиМясных, фруктовых и экзотических салатов
Проверенные рецепты постных блюд - рецепт борща украинского. Очень вкусные рецепты борща.
http://recepti.biz.uaСоусы и приправы на основе сои, информация о составе
Вкусные рецепты салатов с фото: салаты рецепты с фото. Вышивать легко.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі