Напівкаша, напівсуп

КАШІ ТА ГАРНІРИ
798 Напівкаша, напівсуп
Фото - Напівкаша, напівсуп
інгредієнти:
  • Вода 1 л
  • Пшоно 1 скл.
  • Масло вершкове 50 г
  • Картопля 1 шт.
  • Спеції
  • Суміш овочева (спаржа, морква, цибуля, горошок, кукурудза, картопля, перець)
  • Цибуля ріпчаста
  • Часник 1 зуб.

У киплячу підсолену воду виспати промите пшоно і варити до напівготовності.

Додати нарізану картоплю, хвилин через 10 - заморожені овочі і вершкове масло.

Посолити, поперчити і довести до готовності на маленькому вогні. Якщо води мало - долити окропом. Повинно бути як тісто на оладки або трохи рідше.

Перед тим як зняти з вогню, додати зубчик часнику.

Подаючи на стіл, посипати зеленню та зеленою цибулею.

 

 

Салат с грибами жаренымиМясных, фруктовых и экзотических салатов

Проверенные рецепты постных блюд - рецепт борща украинского. Очень вкусные рецепты борща.

http://recepti.biz.uaСоусы и приправы на основе сои, информация о составе

Вкусные рецепты салатов с фото: салаты рецепты с фото. Вышивать легко.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter