Найпростіша спаржева квасоля
1663
інгредієнти:
- Спаржа 200 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сіль
Ріжемо спаржеву квасолю на шматочки по 1 см.
Кидаємо в киплячу воду і варимо близько 5 хвилин.
Ріжемо цибулю і трохи обсмажуємо.
Висипаємо вже проварену і відціджену спаржеву квасолю, приправляємо сіллю і перцем, і смажимо до готовності. Вона повинна бути м'яка.
Доставка готовой еды на неделю - салати та закуски. Готовим со вкусом.
Готовим со вкусом: рецепты первых блюд с фото. Простые рецепты.
Салат с папоротником и Курицей www.recepti.biz.ua
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепти гарячих страв.
Салаты рецепты с фото тут
http://recepti.biz.uaКулинарные рецепты
Пирог со шпинатом и фетой джейми оливерПироги на любой вкус. Классические и современные рецепты с пошаговыми фото
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі