Менемен
1019
інгредієнти:
- Яйце 2 шт.
- Помідор (великий) 2 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Цибуля ріпчаста (дрібна) 1 шт.
- Сіль
- Олія рослинна
- Перець чорний
Нарізаємо перець не дуже дрібно і обсмажуємо хвилини 2 на олії.
Цибулю нарізаємо півкільцями і додаємо до перцю, смажимо 3-4 хвилини.
Помідори подрібнюємо у блендері або тремо на тертці. Додаємо до перцю і цибулі і перемішуємо, тушкуємо 5 хвилин під кришкою.
Через 5 хвилин додаємо яйця.
Добре перемішуємо, солимо, перчимо (за бажанням) і тушкуємо, постійно помішуючи, доки не випарується вся рідина.
Кулинарные рецепты от Tramontina - печень с яблоками рецепт. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
Готовим со вкусом - салаты праздничные рецепты с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
рецепты салатов с креветками с фотографиями
Любишь сладости? Помни о фигуре - лимонник торт.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі