"Машкічірі"

КАШІ ТА ГАРНІРИ
879 "Машкічірі"
Фото -
інгредієнти:
  • Маш 0.75 скл.
  • Рис 1 скл.
  • Морква 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Перець болгарський (червоний) 0.5 шт.
  • Картопля 1 шт.
  • Олія рослинна
  • Томатна паста
  • Часник 1 зуб.
  • Приправа (Вегета)

Овочі підготувати до смаження, заздалегідь дрібно нарізавши.

фото У розігрітий казан налити олію. Підсмажити цибулю, моркву, перець і часник.

Коли овочі підсмажаться, додати томатну пасту і залити окропом.

Маш перебрати. Промити у воді і викласти у киплячий овочевий бульйон. Вода має повністю покрити його.

Маш повинен поваритися до тих пір, щоб його оболонка луснула.

Промитий рис укинути у маш, долити окропу.

Додати Вегету і варити на помірному вогні, періодично помішувати.

Коли вода трохи википить, додати нарізану кубиками картоплю.

Кашу треба постійно помішувати, щоб уникнути пригорання. Після того, як каша буде готова, дати їй постояти на вимкненій плиті 10-15 хвилин.

Рецепты тортов: рецепт торта вишиванка. Безумно вкусные рецепты блюд.

Рецепт торта медовик или баня. Медовик или рыжик рецепты.

рецепт торты медовик

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter