Лобіо по-українськи
- Квасоля 2 скл.
- Сметана (кефір) 1 скл.
- Томатна паста (розведена або томатна заправка, аджика) 0.5 л
- Олія рослинна 100 мл
- Морква 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Гірчиця 1 ст.л.
- Часник 2 зуб.
- Перець червоний мелений 0.5 ч.л.
- Сіль
- Імбир
- Спеції
Квасолю відварити.
Моркву натерти на дрібній тертці.
Додати порізану цибулю.
Перемішати, полити олією, пасерувати.
Часник подрібнити.
У морква з цибулею додати сметану (кефір), томатну заправку (можна аджику), гірчицю, часник, спеції, сіль і перець - все за смаком. Перемішати.
Додати квасолю, перемішати.
Тушкувати до бажаної густоти (10-15 хвилин).
Топ 10 лучших ресторанов СПб - мясные блюда для фуршета. Залы для мероприятий до 1000 чел.
Рецепты Приготовления - авокадо салат рецепт. Как приготовить летний салат.
Кухни фото: изысканные рецепты французской кухни. Кухни от лучших производителей.
Заправка салата. Заправка к греческому салату.
Кулинарные рецепты (С фото - кулинарный сайт.
Окрошка на минеральной воде. Рецепт окрошки на минеральной воде.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter