Лівійський кус-кус класичний
- М´ясо (баранина) 200 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Помідор 3 шт.
- Кабачок 1 шт.
- Баклажан 1 шт.
- Гарбуз 200 г
- Морква 1 шт.
- Нут 50 г
- Кус-кус 300 г
- Олія оливкова 60 мл
- Часник 2 зуб.
- Приправа (Бахарат) 1 ст.л.
- Базилік 20 г
- Томатна паста 1 ст.л.
- Сіль 1 ст.л.
Для приготування кус-куса потрібна спеціальна двоярусна каструля.
Знизу будуть готуватися м'ясо і овочі, а зверху (на пару) - крупа.
М'ясо, цибулю та моркву крупно нарізати.
Попередньо очистивши від шкірки, нарізати помідори.
Помістити у каструлю з олією.
Тушкувати на повільному вогні 30 хвилин.
Додати горох (попередньо замочений у воді на ніч) і томатну пасту.
Нарізати крупно гарбуз.
Нарізати баклажан і кабачок.
Викласти поверх м'яса.
Додати дрібно нарізаний часник.
Потім базилік, суміш перців і 2 склянки води.
Підлива майже готова. Тільки доварити.
Кус-кус традиційно готується на пару. У верхню частину каструлі помістити кус-кус і скропити соусом із олії та томатної пасти.
Накрити кришкою і готувати на повільному вогні ще 30 хвилин.
Викласти розбухлу розсипчасту крупу кус-куса у тарілку.
Поверх - овочі.
Салат вкуснятина с ананасамиМясных, фруктовых и экзотических салатов
Поилки для домашней птицы - салат с курицей. Вкусные рецепты салата с Курицей.
ЗдесьПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
http://recepti.biz.ua тыквенные оладьи тыкву запечь
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter