Лимонний горошок
- Зелений горошок (заморожений або свіжий) 500 г
- Цибуля 1 шт.
- Зелена цибуля 3 шт.
- Морква 1 шт.
- Картопля 3 шт.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Лимон 0.5 шт.
Миємо та очищаємо овочі. Цибулю, зелeну цибулю, моркву, петрушку дрібно ріжемо, картоплю ріжемо на 4 частини. Обсмажуємо цибулю і зелену цибулю на оливковій олії, додаємо моркву і обсмажуємо. Томатну пасту розводимо у невеликій кількості води, додаємо в овочі, трохи тушкуємо. Закладаємо горошок і картоплю, додаємо сіль, перець і воду так, щоб покрила всі овочі, все добре перемішуємо. Залишаємо тушкуватися на середньому вогні. Як тільки википить половина води, додаємо сік лимона і петрушку. Залишаємо тушкуватися ще 15-20 хвилин. Горошок хороший як і в гарячому, так і в холодному вигляді.
Рецепты с малиной: рецепты первых блюд с фото. Мультиварка Philips.
http://recepti.biz.ua рецепт домашней выпечки ржаного хлеба
recepti.biz.ua рецепты эксклюзивных тортов без выпечки
Рецепт салата мимоза http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter