Квасоля в томаті з овочами
1683
інгредієнти:
- Квасоля
- Сіль
- Цукор
- Перець 3 шт.
- Цибуля
- Морква
- Томатна паста
- Борошно
Квасолю промити до чистої води, залити водою.
Варити на повільному вогні до готовності ~ 2 години.
Зробити пасеровку з цибулі і моркви.
У пасерування додати томатну пасту і злегка обсмажити.
Якщо в квасолі википіла вода, то додати півсклянки води, додати пасерування, посолити і додати цукор, додати спеції, дати прокипіти 2-3 хвилини.
1 ст. ложку борошна розвести в невеликій кількості води, додати до квасолі.
Дати покипіти 1-2 хвилини і вимкнути.
Кулинарные сайты с рецептами и фотоПрограмма Кулинарный блокнот. Кулинарные блоги
Поможем выйти замуж в Германию - карп рецепты приготовления с фото.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі