Квасоля в томаті
1009
інгредієнти:
- Квасоля 2 скл.
- Морква 2 шт.
- Паста томатна 3 ст.л.
- Борошно 1 ст.л.
- Цибуля 2 шт.
- Олія
- Бульйон
Квасолю попередньо замочити на ніч. Вранці злити воду і відварити до готовності.
Цибулю нарізати кубиками, моркву натерти на крупній тертці і обсмажити на олії, додати томатну пасту та борошно, все ретельно перемішати і залити невеликою кількістю бульйону. Протушкувати соус до загустіння і залити квасолю. Дати квасолі протушкуватися 5-10 хвилин.
Подавати в гарячому вигляді.
Кулинарные рецепты: рецепты пончиков на кефире. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Кулинарные рецепты от Tramontina: салат из брокколи рецепты. Поможем выйти замуж в Германию.
Простые рецепты вкусных салатов - праздничные салаты на новый год. Танцы-повторялки для детей.
Готовим со вкусом - салаты с фото. Готовим рыбу.
Торт лимонник. Торт лимонник из слоеного теста.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі