Квасоля у томатному соусі
3116
інгредієнти:
- Квасоля консервована 1 бан.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Часник 3 зуб.
- Сіль, перець
- Спеції (хмелі-сунелі)
- Оцет бальзамічний 1 ч.л.
- Рослинна олія
- Коріандр
- Цукор 0.5 ч.л.
Цибулю нарізати соломкою і обсмажити в рослинній олії, злегка посипати цукром.
Додати квасолю, з якої злити половину рідини.
Додати подрібнений часник.
Додати томатну пасту. Перемішати, обсмажити хвилини 3.
Додати сіль, перець і спеції. Тут дуже добре використати хмелі-сунелі, а можна будь-які. Додати трохи оцту.
Зверху при подачі посипати нарізаним коріандром, прикрасити зеленню.
Закваска VIVO для йогурта: крем для торта из йогурта. Крем для торта.
Кулинарные рецепты от Tramontina: консервация грибов рецепты. Рецепт шашлыка.
Купить Белые грибы, цены: салаты с белыми грибами рецепты.
www.recepti.biz.uaРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Салат Мимоза недорого - мимоза салат. Вкусные Рецепты В Мультиварке.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі