Квасоля "Римські канікули"

КАШІ ТА ГАРНІРИ
1037 Квасоля "Римські канікули"
Фото - Квасоля
інгредієнти:
  • Квасоля 800 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Пармезан (тертий) 4 ст.л.
  • Олія рослинна рафінована 3 ст.л.
  • Вода 0.5 скл.
  • Сіль 1.5 ч.л.

Квасоля Помити, очистити стручки квасолі. Покласти в глибоку сковорідку. Посипати сіллю і залити водою. Закрити кришкою і тушкувати на середньому вогні.

Квасоля

фото Квасоля Нарізати цибулю.

Квасоля Засипати цибулю до квасолі, додати олію і смажити.

Квасоля Смажити постійно перевертаючи овочі. Слідкувати за тим, щоб олії було достатньо для рум'яної засмажки. Але й не надто багато.

Квасоля Коли страва рівномірно обсмажиться, додати тертий пармезан. 

 

Квасоля Рясно покрити стручки сиром.

Вимкнути вогонь.

Закрити кришкою на 2 хвилини.

Квасоля Під кришкою пармезан плавиться, покриваючи квасолю пікантним смаком.

Квасоля

 

 

http://recepti.biz.ua торт наполеон рецепт

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter