Квасоля "Римські канікули"
1085
інгредієнти:
- Квасоля 800 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Пармезан (тертий) 4 ст.л.
- Олія рослинна рафінована 3 ст.л.
- Вода 0.5 скл.
- Сіль 1.5 ч.л.
Помити, очистити стручки квасолі. Покласти в глибоку сковорідку. Посипати сіллю і залити водою. Закрити кришкою і тушкувати на середньому вогні.
Нарізати цибулю.
Засипати цибулю до квасолі, додати олію і смажити.
Смажити постійно перевертаючи овочі. Слідкувати за тим, щоб олії було достатньо для рум'яної засмажки. Але й не надто багато.
Коли страва рівномірно обсмажиться, додати тертий пармезан.
Рясно покрити стручки сиром.
Вимкнути вогонь.
Закрити кришкою на 2 хвилини.
Під кришкою пармезан плавиться, покриваючи квасолю пікантним смаком.
http://recepti.biz.ua торт наполеон рецепт
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі