Квасоля по-мексиканськи
1843
інгредієнти:
- Червона квасоля 250 г
- Яловичина м´якоть 700 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Свинячий смалець 1 ст.л.
- Перець чилі 1 шт.
- Помідори 400 г
- Сіль (перець чорний, мелений червоний перець гіркий, петрушка.)
Квасолю замочити у воді на 8 годин.
Після чого відварити на повільному вогні близько години.
М'ясо нарізати кубиками.
Цибулю і часник нарізати середніми кубиками.
Чилі дрібно нарізати.
У глибоку посудину покласти смалець, м'ясо, цибулю і часник, і все обсмажити.
Додати відварену квасолю, посолити, поперчити, додати чилі і перемішати. Закрити кришкою і варити ще годину.
З помідорів зняти шкірку і нарізати кубиками, за 10 хвилин до готовності квасолі додати.
Рецепт суп гуляш венгерский ютубСуп В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі