Квасоля по-мексиканськи

КАШІ ТА ГАРНІРИ
1843 Квасоля по-мексиканськи
Фото - Квасоля по-мексиканськи
інгредієнти:
  • Червона квасоля 250 г
  • Яловичина м´якоть 700 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Свинячий смалець 1 ст.л.
  • Перець чилі 1 шт.
  • Помідори 400 г
  • Сіль (перець чорний, мелений червоний перець гіркий, петрушка.)

Квасоля по-мексиканський інгредієнти Квасолю замочити у воді на 8 годин.

Після чого відварити на повільному вогні близько години.

Квасоля по-мексиканський М'ясо нарізати кубиками.

фото Квасоля по-мексиканський Цибулю і часник нарізати середніми кубиками.

Квасоля по-мексиканський Червона квасоля Чилі дрібно нарізати.

Квасоля по-мексиканський Яловичина м'якотьУ глибоку посудину покласти смалець, м'ясо, цибулю і часник, і все обсмажити.

Квасоля по-мексиканський Цибуля ріпчастаДодати відварену квасолю, посолити, поперчити, додати чилі і перемішати. Закрити кришкою і варити ще годину.

Квасоля по-мексиканський Часник З помідорів зняти шкірку і нарізати кубиками, за 10 хвилин до готовності квасолі додати.

Квасоля по-мексиканський Свинячий жир

Рецепт суп гуляш венгерский ютубСуп В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter