Квасоля по-грецьки
- Квасоля біла 400 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 1 зуб.
- Морква 1 шт.
- Петрушка
- Томатний соус 2 ст.л.
- Помідори у власному соку 3 шт.
- Ковбаса копчена 150 г
- Сіль
- Перець
- Кубик курячого бульйону 1 шт.
Щоб приготувати цю страву, потрібно заздалегідь приготувати квасолю. Наприклад, замочити квасолю на ніч і завтра робити все інше. Підготовлену квасолю відварити до напівготовності у підсоленій воді. Перекласти на лист.
У блендері дрібно порізати цибулю, часник. Моркву порізати кружальцями, нарізати зелень петрушки. Ковбасу будь-яку копчену порізати кубиками і обсмажити на сковороді хвилин 10 без олії.
Всі інгредієнти скласти в деко, додати нарізані й очищені від шкірки помідори у власному соку, томатний соус, покришити кубик, сіль і перець додати за смаком. Додати трохи рослинної олії. Все ретельно перемішати, акуратно додати води, щоб вона доходила до країв листа.
Поставити все в духовку градусів на 300 і запекти. Періодично помішувати квасолю. Страва буде готова, коли вся вода випарується, а на дні дека залишиться трохи олії.
Салатики рецепты Новинки готовим домаРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Главные пасхальные рецепты - рецепт пасхи. Рушники оптом.
Рецепт салата мимоза с сыромКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter