Квасоля по-флотськи
- Квасоля 1 скл.
- Фарш м´ясний 200 г
- Зелень свіжа 1 пуч.
- Олія рослинна
Замочити на кілька годин склянку квасолі у воді. Відварити квасолю до готовності (близько 30 хвилин).
Почистити цибулину, дрібно нарізати і обсмажити на сковороді до м'якості.
До обсмаженої цибулі додати фарш і перемішати.
Фарш обсмажити і посолити. Якщо посолити на початку, м'ясо дасть сік і вийде варений фарш. А потрібен смажений.
Злити зі звареної квасолі воду і додати квасолю до фаршу.
Все перемішати, накрити кришкою і залишити хвилин на 5-10 на самому маленькому вогні.
При подачі посипати зеленню.
Рецепты Приготовления: оригинальные салаты из морепродуктов. Продажа сельхозсырья,цветы.
Лучшая закуска из семги по рецепту Юлии Высоцкой http://recepti.biz.ua
Избавьтесь от варикоза навсегда - рецепты пошаговые с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.
http://recepti.biz.uaРастительные и животные масла, жир, майонез, семена и пр
Картофельный пирог со шпинатом. Греческий пирог со шпинатом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter