"Квасоля фекелуіте"

КАШІ ТА ГАРНІРИ
818 "Квасоля фекелуіте"
Фото -
інгредієнти:
  • Квасоля 0.5 скл.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Часник 3 зуб.
  • Олія соняшникова
  • Сіль

Квасолю замочити на ніч. 

Потім промити, залити холодною водою так, щоб вода тільки покривала квасолю, і поставити варити. 

Після закипання води, в якій варилася квасоля, зливаємо, потім заливаємо холодну воду і варимо до готовності. 

Варену квасолю відкидаємо на дуршлак, даємо стекти воді і розминаємо блендером. 

Дві цибулини обсмажуємо в невеликій кількості олії. 

Часник пропускаємо через прес. 

Готову квасолю солимо (при варінні квасолю не солити), заправляємо цибулею разом з олією, в якій вона обсмажувалася (частину цибулі залишаємо для посипання), і подрібненим часником. 

Все перемішуємо, викладаємо на тарілку, і надаємо певну форму - верх розрівнюємо ложкою і посипаємо рештою смаженої цибулі. 

 

Рецепты тортов: рецепт фасолевого торта. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Готовим со вкусом: салати з фото рецепти. Вкусные рецепты с фото.

Купить мясные продукты: самые вкусные мясные салаты. Рецепты Приготовления.

Рецепты на святую вечерюРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Рецепты пирогов и пирожков: кулинария пирог с капустой.

recepti.biz Рецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Салат оливье мимоза рецепт. Салат мимоза сыра.

Рецепты салатов с каперсамиУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

recepti.biz.uaСвадебные, праздничные, корпоративные и детские торты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter