"Квасоля фекелуіте"
- Квасоля 0.5 скл.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 3 зуб.
- Олія соняшникова
- Сіль
Квасолю замочити на ніч.
Потім промити, залити холодною водою так, щоб вода тільки покривала квасолю, і поставити варити.
Після закипання води, в якій варилася квасоля, зливаємо, потім заливаємо холодну воду і варимо до готовності.
Варену квасолю відкидаємо на дуршлак, даємо стекти воді і розминаємо блендером.
Дві цибулини обсмажуємо в невеликій кількості олії.
Часник пропускаємо через прес.
Готову квасолю солимо (при варінні квасолю не солити), заправляємо цибулею разом з олією, в якій вона обсмажувалася (частину цибулі залишаємо для посипання), і подрібненим часником.
Все перемішуємо, викладаємо на тарілку, і надаємо певну форму - верх розрівнюємо ложкою і посипаємо рештою смаженої цибулі.
Рецепты тортов: рецепт фасолевого торта. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Готовим со вкусом: салати з фото рецепти. Вкусные рецепты с фото.
Купить мясные продукты: самые вкусные мясные салаты. Рецепты Приготовления.
Рецепты на святую вечерюРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепты пирогов и пирожков: кулинария пирог с капустой.
recepti.biz Рецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Салат оливье мимоза рецепт. Салат мимоза сыра.
Рецепты салатов с каперсамиУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
recepti.biz.uaСвадебные, праздничные, корпоративные и детские торты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter