Квасолька
852
інгредієнти:
- Квасоля 1 скл.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Сіль
Замочуємо на ніч склянку квасолі.
Зранку ставимо на вогонь і спокійно варимо на повільному вогні до готовності, близько 3 годин.
Десь за 40 хвилин до вимикання квасолі робимо засмажку. Дрібно ріжемо цибулю, тремо моркву і дрібно ріжемо перець, можна покласти в засмажку шинку або в квасолю кинути пару копчених реберець.
Засипаємо це все в квасолю і чекаємо коли приготується.
Крем для торта из йогурта рецептКремы, маски, шампуни, духи, средства для похудения и другое
Рецепт салата белочкаРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі