Кускус із овочами та куркою
- Кускус 350 г
- Нут 200 г
- Курка 600 г
- Картопля 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Капуста білоголова 0.25 шт.
- Гарбуз 200 г
- Селера 100 г
- Кріп
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець чорний
Нут замочити на ніч у холодній воді.
Потім цю воду злити. У каструлю налити холодну воду, закип'ятити і варити 1 годину.
Курку нарізати на шматки, обсмажити і тушкувати із цибулею до готовності. Приправити.
Овочі нарізати дуже крупно.
Додати у каструлю із нутом овочі (гарбуз останнім), сіль, перець, куркуму, кріп, кінзу.
Варити до готовності. Суп повинен вийти прозорим і дуже густим.
Кускус висипатит у миску.
Налити крутого окропу - півтори склянки.
Посолити, додати 4 ст. л. олії.
Все добре перемішати.
Закрити кришкою на 5 хвилин
Виделкою добре перемішати, додати 1 ст. л. оливкової олії. Без кришки тримати ще 5 хвилин.
На тарілку викласти кускус гіркою, зробити поглиблення у центрі. Зверху овочі і шматочок курки. Полити овочевим бульйоном.
Кухни на заказ по старой цене: рецепты греческой кухни с фото.
Рецепт кекс столичныйИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты Холодных закусок салатов. Рецепты приготовления Холодных закусок.
Мюзикл Баллада о маленьком сердце: пляцки рецепти фото.
Кулинарные рецепты от Tramontina - салат из ананаса рецепт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter