Кус-кус з кедровими горішками і в'яленою журавлиною
1031
інгредієнти:
- Олія оливкова 1 ст.л.
- Сіль 1 ч.л.
- Кінза 1 пуч.
- Кускус 250 г
- Горіхи кедрові (очищені) 0.25 скл.
- Журавлина (в´ялена) 0.25 скл.
Приготувати кус-кус. 300 мл води довести до кипіння, додати 1 ч. ложку солі і 2 ст. ложки оливкової олії, вимкнути плиту. Засипати кус-кус, закрити каструлю кришкою.
На оливковій олії обсмажити кедрові горішки до золотистого кольору, додати в'ялену журавлину і готувати 2 хвилини.
Горішки і журавлину додати в кус-кус і добре перемішати.
При подачі посипати рубаною кінзою.
Рожденный во Франции. Рецепт Юлии Высоцкой тут
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі