Кус-кус з кедровими горішками і в'яленою журавлиною

КАШІ ТА ГАРНІРИ
1031 Кус-кус з кедровими горішками і в'яленою журавлиною
Фото - Кус-кус з кедровими горішками і в'яленою журавлиною
інгредієнти:
  • Олія оливкова 1 ст.л.
  • Сіль 1 ч.л.
  • Кінза 1 пуч.
  • Кускус 250 г
  • Горіхи кедрові (очищені) 0.25 скл.
  • Журавлина (в´ялена) 0.25 скл.

Кус-кус з кедровими горішками і в'яленої журавлиною інгредієнти Приготувати кус-кус. 300 мл води довести до кипіння, додати 1 ч. ложку солі і 2 ст. ложки оливкової олії, вимкнути плиту. Засипати кус-кус, закрити каструлю кришкою.

Кус-кус з кедровими горішками і в'яленої журавлиною На оливковій олії обсмажити кедрові горішки до золотистого кольору, додати в'ялену журавлину і готувати 2 хвилини.

Горішки і журавлину додати в кус-кус і добре перемішати.

При подачі посипати рубаною кінзою. 

 

Рожденный во Франции. Рецепт Юлии Высоцкой тут

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter