Кус-кус із куркою по-марокканськи
- Кус-кус 350 г
- Філе куряче 2 шт.
- Перець болгарський (червоний і зелений) 2 шт.
- Помідор 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Родзинки 3 ст.л.
- Оцет (винний) 5 ст.л.
- Спеції (сіль, перець)
- Петрушка 1 пуч.
- Цибуля зелена 1 пуч.
- Сир твердий
Родзинки замочити у винному оцті і залишити на 20-25 хв.
Перець запекти у духовці або на грилі. Відразу покласти у пакет і залишити на кілька хвилин (щоб легко і без проблем зняти шкірку).
Помідори залити окропом.
Зняти шкірку.
Очищений перець і помідори нарізати кубиками.
Помідори покласти у сито, щоб зайвий сік стік.
Потім змішати їх із родзинками (віджати), перцем. Посолити, поперчити і додати 3 ст. л. оливкової олії. Даний маринад поставити на 30 хв у холодильник.
Цибулю дрібно порізати, обсмажити на сковорідці.
Через пару хвилин додати до цибулі нарізане кубиками філе. Обсмажити до готовності. У кінці посолити і поперчити.
Кус-кус залити окропом і додати 1 ст. л. олії.
Готовий кус-кус перемішати із філе курки і маринадом. Додати дрібно нарізану зелень кропу та цибулі.
При подачі посипати тертим сиром.
Рецепт первого блюда. Кулинарные рецепты первые блюда.
Мясные салаты рецептыКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Рецепт салата вкуснятинаКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Стол! Жми - страви до святкового столу. Мебельный интернет магазин.
DaVita Мебель от фабрики Витра - французская кухня рецепты. Рецепты для ужина.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter