Крупеник гречаний
- Крупа гречана 1 скл.
- Вода 1 скл.
- Сіль
- Сир 2 пач.
- Яйце 2 шт.
- Цукор 4 ст.л.
- Сметана 100 г
- Олія рослинна
У киплячу, підсолену воду висипати гречану крупу і варити хвилин 15, доки не випарується вода. Остудити.
Яйця збити із цукром, ретельно розтерти із сиром, перемішати з остиглою гречкою. Можна додати родзинки або якісь сухофрукти. Викласти у ємність, змащену жиром. Змастити сметаною, поставити у заздалегідь нагріту духовку хвилин на 15 для запікання. Вогонь не повинен бути сильним. У пароварці готувати 20-30 хвилин.
Бажано перевіряти готовність страви (якщо не рідко - значить готова).
Рецепты здоровой выпечки: польская выпечка рецепты. Курсы Польского языка в Днепре.
Избавьтесь от варикоза навсегда: рецепты пасхи. Пасхальные рецепты.
recepti.biz.uaВкусный быстрый и простой Рецепт торт Наполеона классического
www.recepti.biz.uaРецепты и советы. Возможность добавить рецепт, оставить отзыв
Рецепт салата из морепродуктов. Рецепты салата из морепродуктов.
Приготовление домашней мясной колбасыКоктейли и домашнее приготовление вин
Окорочка в майонезе. Постный майонез в домашних условиях.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter