Кольоровий гарнір
- Рис 0.5 скл.
- Сік моркви 1 ст.л.
- Сік буряка 1 ст.л.
- Масло вершкове
- Сіль
Рис відварити у підсоленій воді, відкинути на дуршлак, промити холодною водою і підсушити. Віджати у різний посуд сік моркви і буряка.
Рис розділити на 3 частини. Одну залишити білою, в іншу додати сік моркви, а в третю - сік буряка.
Щільно укласти шари у будь-яку посудину.
Перевернути на тарілку. Полити вершковим маслом і прикрасити зеленню. Такий гарнір можна подати із овочами, рибою або м'ясом.
recepti.biz.uaКулинарные рецепты
Спартак картинки на аватаркуНовости, фотографии, аудио- и видеоматериалы болельщиков Спартака
Готовим со вкусом - приготовление пасты в мультиварке. Пароварки и мультиварки.
Вкуснейший салат Мимоза: мимоза салат.
Домашняя кулинария на любой вкус: сайт кулинарный. Кулинарные рецепты на любой вкус.
Рецепт медового торта наполеон http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter