"Кокосовий" рис
- Часник 2 зуб.
- Імбир 2 ст.л.
- Сорго лимонне (lemon-grass) 1 шт.
- Кардамон 4 шт.
- Куркума 1 ч.л.
- Арахіс (солоний смажений) 0.25 скл.
- Кокосова стружка 0.25 скл.
- Кінза 2 ст.л.
- Олія оливкова 1 ст.л.
- Рис (жасминовий) 1.5 скл.
- Молоко кокосове 270 мл
- Бульйон курячий 3 скл.
Часник і імбир порубати дрібно, додати сорго лимонне (lemon-grass), кардамон, куркуму.
У сковороді розігріти оливкову олію й обсмажити спеції 30 секунд або до появи аромату.
Додати промитий рис, добре перемішати доки рис не стане жовтого кольору.
До рису додати кокосове молоко, перемішати.
Потім влити курячий бульйон, довести до кипіння, зменшити вогонь, накрити сковороду кришкою і варити 12-15 хвилин, доки рис не вбере всю рідину.
Обсмажити кокосову стружку і солоний арахіс.
Нашаткувати кінзу.
При подачі рис посипати обсмаженою кокосовою стружкою, горіхами та кінзою.
Пудинг шоколадный, дёшево - шоколадный пудинг. Рецепт Пудинга с творогом.
Рецепты капусты пелюсткиРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Заправки для салатов здесь
Рецепты салатов с фото пошаговоРецепты всевозможных диет
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter