Класичний турецький плов із вермішеллю
- Рис 1 скл.
- Вода (кип´ячена)
- Вермішель 6 ст.л.
- Сіль
- Масло вершкове
Покласти на сковороду масло, розтопити і обсмажити вермішель, іноді помішуючи, щоб не пригоріла до золотистого кольору.
Додати добре промитий у холодній воді рис.
Перемішати і смажити хвилини 3, постійно помішуючи. Закип’ятити у чайнику воду.
Залити рис водою, щоб вона його тільки покрила (головне, не перелити, інакше рис не вийде).
Варити до википання води. Посолити.
Майже готовий рис перемішати, перевірити, щоб не залишилося вологи, посолити, якщо треба. Якщо занадто твердий, додати трохи води, не перелити.
Розподілити рис рівномірно по всій сковороді і закрити фольгою, зверху кришка. Залишити рис на 10 хвилин.
Через 10 хвилин можна подавати страву до столу.
Купить Автомобильное Масло онлайн - арахисовое масло фото.
Рецепт торта без выпечки www.recepti.biz.ua
www.recepti.biz.uaКулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter