Кисир
- Булгур (дрібний) 2 скл.
- Салат 0.5 пуч.
- Помідор 1 шт.
- Петрушка 0.5 пуч.
- Цибуля зелена 0.5 пуч.
- Перець солодкий зелений 2 шт.
- Олія оливкова 3 ст.л.
Висипати булгур у велику посудину і залити окропом. Перемішати. 5 хв руками пом'яти "кашку" як тісто.
Додати пасту і знову руками все перемішати, здавити у руці хвилинку.
Овочі нарізати як можна дрібніше. Тільки помідори побільше порізати.
Булгур посолити і можна відправити овочі до булгура. Перемішати все добре.
Додати гранатовий соус.
Додати оливкову олію. Все знову перемішати.
Салат з мисливською ковбасою рецептСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты Приготовления: рецепт салата вкуснятина.
Рецепт греческого салата: оригинальные салаты из морепродуктов. Как приготовить летний салат.
Рецет шоколадного крема заварного рецептКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter