Каша пшоняно-гарбузова в духовці

КАШІ ТА ГАРНІРИ
841 Каша пшоняно-гарбузова в духовці
Фото - Каша пшоняно-гарбузова в духовці
інгредієнти:
  • Пшоно 1 скл.
  • Вода (окріп крутий) 2 скл.
  • Гарбуз 800 г
  • Цукор 2 ст.л.
  • Мед (рідкий) 2 ст.л.
  • Масло вершкове 2 ст.л.

Каша пшоно-гарбузова в духовці інгредієнти Пшоно промити кілька разів спочатку у холодній воді, потім обполоснути гарячою водою, залити двома склянками окропу і залишити на 5 хвилин. Гарбуз почистити, порізати невеликими кубиками, в крупу додати цукор. Перемішати і перелити все в скляну форму для запікання, зверху викласти шматочки гарбуза, полити медом. Розкласти шматочки масла, щільно закрити форму фольгою. Духовку нагріти до 180 градусів, запікати 1 годину, вийняти з духовки і залишити на 5 хвилин, потім перемішати, так щоб гарбуз розтовкся. Подавати поливши медом.

Арахисовое масло рецептВкусные творожные пироги, запеканки с изюмом и фруктами. Пошаговые рецепты

Поможем выйти замуж в Германию: кулинарные рецепты праздничных блюд.

Поможем выйти замуж в Германию: торт медовый с черносливом рецепт. Торт с черносливом.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter