Каша пшоняно-гарбузова в духовці
- Пшоно 1 скл.
- Вода (окріп крутий) 2 скл.
- Гарбуз 800 г
- Цукор 2 ст.л.
- Мед (рідкий) 2 ст.л.
- Масло вершкове 2 ст.л.
Пшоно промити кілька разів спочатку у холодній воді, потім обполоснути гарячою водою, залити двома склянками окропу і залишити на 5 хвилин. Гарбуз почистити, порізати невеликими кубиками, в крупу додати цукор. Перемішати і перелити все в скляну форму для запікання, зверху викласти шматочки гарбуза, полити медом. Розкласти шматочки масла, щільно закрити форму фольгою. Духовку нагріти до 180 градусів, запікати 1 годину, вийняти з духовки і залишити на 5 хвилин, потім перемішати, так щоб гарбуз розтовкся. Подавати поливши медом.
Арахисовое масло рецептВкусные творожные пироги, запеканки с изюмом и фруктами. Пошаговые рецепты
Поможем выйти замуж в Германию: кулинарные рецепты праздничных блюд.
Поможем выйти замуж в Германию: торт медовый с черносливом рецепт. Торт с черносливом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter