Каша мішанка
1204
інгредієнти:
- Рис 0.5 скл.
- Пшоно 0.5 скл.
- Родзинки 50 г
- Курага 50 г
- Морква 1 шт.
- Мед 2 ст.л.
- Мигдаль 30 г
Моркву натерти на великій тертці. Крупи змішати і подрібнити мигдаль. На дно каструлі викласти шар моркви, на неї шар крупи і мигдаль, потім знову шар моркви, залити гарячою водою, медом, так щоб останній шар овочів був закритий.
Поставити запікатися в гарячу духовку до готовності.
При подачі кашу прикрасити скибочками яблука.
Рецепты заправок для салатов - салат з маринованих опеньок. Очень вкусные салатики! Простые.
Рецепты к православным постам здесь
Рецепт похудения в одной капсуле - ржаная закваска рецепт.
Купить капусту, цены: посуда для квашения капусты.
Крем для торта: недорогой крем для торта. Сахарная паста,мастика для тортов.
Нужен охладитель молока? Звони - приготовление йогурта в термосе. Термос Термос.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі