Каша із пшениці із м'ясом
969
інгредієнти:
- М´ясо яловичина 700 г
- Бульйон яловичий 2.5 л
- Крупа пшенична 600 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сіль
- Перець
Зварити бульйон із м'яса із додаванням ріпчастої цибулі, солі, перцю. Варити 1,5-2 години.
Дістати м'ясо із бульйону, остудити. Порвати руками на волокна.
У бульйон засипати попередньо вимиту крупу. Коли крупа звариться до консистенції напіврідкої каші, додати м'ясо (якщо треба досолити), і варити до готовності, періодично збиваючи віночком. Чим довше вариться каша, тим вона смачніша. Маса повинна бути тягучою.
Подати кашу поливши маслом або посипавши пасерованою цибулею.
Рецепты салатов на любой вкус: салати до нового року. Книга Рецептов Для Мультиварки.
Готовим со вкусом: салаты с буряком фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.
Найти рецепт салата оливье на английском языке http://recepti.biz.ua
Рецепт торт медовик крем здесь
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі