Каша із гарбузом та грушею

КАШІ ТА ГАРНІРИ
1268 Каша із гарбузом та грушею
Фото - Каша із гарбузом та грушею
інгредієнти:
  • Пшоно 100 г
  • Молоко 350 г
  • Гарбуз 200 г
  • Груша 100 г
  • Кориця мелена 0.5 ч.л.
  • Ванілін 0.5 ч.л.
  • Масло вершкове 1 ст.л.
  • Олія виноградних кісточок 1 ч.л.
  • Цукор-пісок 1 ст.л.
  • Сіль 0.5 ч.л.

У гаряче молоко покласти нарізаний кубиками гарбуз, додати цукор і сіль. Проварити 6 хвилин і покласти нарізану грушу і промите пшоно. Додати спеції і варити, доки пшоно не розвариться, це ще хвилин 10. Наприкінці варіння додати масло та олію і поставити упрівати хвилин на 10 під закритою кришкою.

Салаты рецепты с фотоКулинарные рецепты. Рецепты всевозможных диет

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter