Каша із гарбузом та грушею
1388
інгредієнти:
- Пшоно 100 г
- Молоко 350 г
- Гарбуз 200 г
- Груша 100 г
- Кориця мелена 0.5 ч.л.
- Ванілін 0.5 ч.л.
- Масло вершкове 1 ст.л.
- Олія виноградних кісточок 1 ч.л.
- Цукор-пісок 1 ст.л.
- Сіль 0.5 ч.л.
У гаряче молоко покласти нарізаний кубиками гарбуз, додати цукор і сіль. Проварити 6 хвилин і покласти нарізану грушу і промите пшоно. Додати спеції і варити, доки пшоно не розвариться, це ще хвилин 10. Наприкінці варіння додати масло та олію і поставити упрівати хвилин на 10 під закритою кришкою.
Салаты рецепты с фотоКулинарные рецепты. Рецепты всевозможных диет
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі